We geloven dat God voorziet

Steunen kan op diverse manieren

Omega Kerk Apeldoorn is een Kerkgenootschap dat beschikt over een ANBI-status (een Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit betekent dat giften aan Omega Kerk aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting.
(Bericht 08-05-2024: Op dit moment zijn we druk bezig een pagina te ontwikkelen om de jaarverslagen te kunnen presenteren, verwachte datum van live-gang is 15-06-2024)

Geven is delen wat ons is toevertrouwd. Wij geloven dat God ons in alles voorziet. Hij daagt ons ook uit om iets van wat we ontvangen weer te delen met anderen. Op die manier voorziet God ook De Omega Kerk in de financiële middelen die nodig zijn voor onze activiteiten. God geeft ons nooit te weinig, maar wij geloven dat Hij met iedere gift die we extra krijgen ook meer kan doen. Daarom zou het ontzettend gaaf zijn als ook jij besluit te geven. Zo kunnen we (nieuwe) plannen ontwikkelen om onze missie vorm te geven.

Direct geven
Binnenkort!
*Direct geven met een éénmalig bedrag via iDEAL.
Zelf overmaken

Het rekeningnummer van de Omega Kerk Is:
NL97 ABNA 0117 1891 70 t.n.v. Omega Kerk Apeldoorn

Klik hier
Direct via iDEAL

Maak éénmalig een bedrag naar keuze over via een iDEAL betaling

Klik hier
Binnenkort!
Eenmalig of periodiek via een machtiging

Ook kun je de Omega Kerk machtigen om eenmalig of periodiek (bijvoorbeeld per maand) een bedrag van je bankrekening af te schrijven.

Klik hier
Word een vriend van de Omega Kerk

Op een laagdrempelige manier ons werk steunen? Word vriend van de Omega Kerk en steun ons.

Klik hier